De muzikanten van Big Band Bemmel
Big Band Bemmel bestaat uit circa 20 muzikanten. Er is sprake van een traditionele big band-samenstelling met een ritmesectie (slagwerk, toetsen, gitaar, bas), saxofoons, trompetten en trombones.

Bij het optreden van BBB tijdens "Elst Op Stelten" zijn foto's gemaakt van de diverse muzikanten. Dit overzicht is aangevuld met enkele foto's uit het Jubileumconcert van BBB in 2016.
Stacks Image 5
De saxofoonsectie bestaat (van links naar rechts) uit: Lonneke Burgers (tenorsax), Arieët Smallegoor (tenorsax), Frank Timmermans (altsax), Mieke Ensink (altsax) en Gerard de Leeuw (bariton- en sopraansax).
Stacks Image 9
Ewald Nijenhuis, Jos Lamers en Jan Wijnands (van links naar rechts) vormen de trombonesectie. Er is nog ruimte voor een vierde trombonist.
Stacks Image 13
De trompettisten van Big Band Bemmel zijn (van links naar rechts): Jacques Ponjee, Adri Navis, Jan Hommes (tijdelijk) en Peter Stins. Ook bij de trompettisten is er een vacature.
Stacks Image 17
De ritmesectie bestaat uit (van links boven met de klok mee): Bert Deksen (basgitaar), Misjà Heinink (toetsen), Ruud van Zuthem (gitaar), Patrick Paal (percussie) en Rob Hulstein (slagwerk)
Stacks Image 21
Van links boven met de klok mee: orkestleider Bert van Ginkel, zanger van het eerste uur Marcel Leijser, Jan Navis op tenorsax (ontbreekt op de groepsfoto saxen in Elst) en Henk Kraus, de vorige orkestleider en solist op trompet en bugel.
Stacks Image 25
Onderstaande groepsfoto werd gemaakt tijdens "Elst op Stelten".
De BBB staat onder leiding van Bert van Ginkel. Op de foto ontbreken: Marcel Leijser, Patrick Paal en Jan Navis.